BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 31, 2011

hey..kau lg? =.='

kenapa kau muncul?

kenapa?

kau sedar tak kewujudan kau ni buat hidup aku sengsara?

oh tolong laaa!

jangan susah kan hidup aku lagi..?

tolongg!

lebih kurang setahun lepas,

begitu juga sewaktu zaman skolah aku,

kau dah banyak menyusahkan aku.. =.='

kenaaapaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!





math! HAHAHAH. (actually bkn math, tp ada subject yg byk kira2 cam math ) :p





but this time I'm gonna overcome it!

Friday, July 22, 2011

sleep.

hee. I donno why. tapi sekarang ni aku makin kuat tidur.


huh. tidur. tidur.

apakah kebaikan tidur?

dapat mengembalikan tenaga.

dapat menyegarkan diri. (tapi kalau over sangat pn wt sakit lagi adalah ) :p

dapat mimpi indah jika bernasib baik. haha ;p

dapat apa lg?

huh!

oke then!

i wan't to sleep.

I want to escape from this day, to another day. (tomorrow)

hopefully tomorrow will be great day.!

I really hope so! =.='

bila nak kawin?

LEPAS DAPAT KERJA DENGAN GAJI 5000++, ADA RUMAH CONDO SEBIJIK. KERETA SEBIJIK. :P

what do u want to know? ;)

soalan apa lagi nak tanya ni ?

SOALAN YANG LAGI BIJAK?

what do u want to know? ;)

NANTI BETA BERTANYAKAN SOKLAN GEMPAK2 LAGI YER ?? HAHA

BETA TAK TERASA NAK JAWAB SOALAN TUAN HAMBA, HAHA

what do u want to know? ;)

OK TAK BAHASA BM SAYER .. ? PENAT PRAKTIS KOT HUHUAI

NEED MORE PRACTICE. HAHA

what do u want to know? ;)

korang penah tk kena tahan dgn guru displin sb pakai stokon kaler2 ?

WHAT THE HELL I'M WEARING THAT? HAHA

what do u want to know? ;)

balek sekolah naik apa ?

HAHA. sat2. sekolah tuh hape? :p

what do u want to know? ;)

Wednesday, July 20, 2011

yoww. hey dude!

howdy.


seminggu tak update.

eh. seminggu ke? 2 minggu kot?

whatever. who care? hahaha.

hari ni 20 hari bulan julai. hari ketiga lepas sem 4 bermula,

hari ke 5 selepas aku pulang ke Shah Alam.

lagi sebelas hari nak puasa.?

waa. pretty awesome. first year puasa kat shah alam. mesti best kan? :D

dah2. tu je report kali. daa! ;p


p/s: i donno why, but somehow I feel this sem is awesome. gosh. I love this feeling. HAHA ;P

Monday, July 11, 2011

hey..

I'm sorry.

I really mean it.

sorry.

b o s a n?

hai. saya bosan.


anda bosan?

kita sama2 bosan.

yeah.

jom bosan. :p




*sekali lagi aku menaip artikel yg sgt bodoh* =.="

euww! Part 1

blogwalking.? jom. beta baru just wat blogwalking.


mcm2 rupa haram jadah blog yg beta temui. *beta? aish. sorry2*

yeah. btw. topic hari ni adalah perkara2 yang mengANNOYing kan kita! :D

pada anda, apakah perkara2 tersebut?

kalau aku, mmg tak hbs page nak list kan, tapi takpe, aku story benda yg terlintas di hati :D

1) aku nyampah bila bkak blog spe2 je. first2 muncul mke dia? OMG. tau la blog kau, tapi tak semestinya kena letak muka kau besar2. addoi. kalau lawa tu takpe gak, ni adeh. HAHA. *sorry kpd sesiapa yg terasa. tiada niat ditujukan kpd sesiapa* :p

2)aku nyampah bila tgh drive, tiba2 ada kereta bunyikan HORN. Damn! Pencemaran bunyi tahu tak? kalau horn kau tu bunyi sedap takpe gak. aish. yang kau sibuk2 horn tu asal? aku drive slow ? ke kau yg bawak laju.? manusia2.

3)aku nyampah bila tgh dgr bunyi msj. Masa mula2 aku dah suke da, tibe2 tgk name kt inbox "maxis, or nama2 yg tidak diingini" terus hilang mood. -.-'

4)aku nyampah bila aku tegur aku expect nak mkn something, then bila aku g kedai, tgk makanan tu dah habis? tau tak sedih? T_T'

5)aku nyampah bila orang tanya aku

"kau takde gf ke?"

"takde"

"asal? menipu nih"

"dah memang takde, tak kan nak cakap ada"

aish. asal susah sgt nak caye?

6)aku nyampah bila tgk ada mamat tinggi+hansome.. Gosh. jealous! aku nak muka dia!
aku nak kaki dia! asal dia je hansome, aku nak jgak! =.='

7)aku nyampah bila aku cek duit balance account aku kurang dari sebelum jumlah asal .
korang tak rasa yg tu menyayat hati? T_T'

8)aku nyampah bila kena kena klentong dgn si bodoh yg mmg sah2 kaki kelentong utk kali ke 10. hahaha.

9)aku nyampah bila aku bosan gler tak tahu nak buat aktiviti apa.

10)aku nyampah bila aku takde idea nak tulis blog.? HAHA. DAH2. next time.

daaa!

Hello Malaysia?

Hello reader?

Hello foreigner?

Hello world?

Hello to whoever in this planet?

What’s topic for today?

Kawan? Dunia? Korang ada online friend yg dok jauh2?

I have one. Long time ago! :p

Budak tu dari US.

Tapi aku tak ingat kat mana dia duduk, Seattle kot.

Aku kenal budak tu kat MS. HAHA.

Time tu aku lepas SPM.

Aku mana ada aktiviti lain lagi selain online 27 jam.

Budak ni nama dia Reginold. *bukan nama sebenar*

Umur dia 16 kot.

First time aku chat dgn dia, dia cakap dia artis?

Senget tol. Boleh plak aku caye. Haha.

Rupenye2 dia nak jadi artis. sengal punya budak.

Btw, dia ni negro.

Oh ya, Dia cakap kalau dia famous nanti, dia nak mai Malaysia.

Kenapa?

Nak jumpa aku, then ajak buat konsert? HAHAHA. (dia tak tahu ke suara aku tak sedap :p)

Sumpah lawak budak ni, dia cakap aku baik.

Pastu dia cakap nak jadi bro aku? HAHA.

Aku panggil dia budak, then dia tanya aku maksud budak?

Aku jawab “budak mean brother in malay language”

Dia Tanya lagi, “then what’s big bro in malay?”

Aku jawab . “ABANG KACAK” (jahat ke aku kelentong dia?)

Dia pun jawab.

“how to pronounce it ? abang kacak”

HAHAHA. Aku tak tahu nak jawab camne. Lawak la.

Part yg paling aku suka bila dia cakap muka aku tak macam 18 tahun.

Nampak muka aku kat situ. HAHAA.

ERR. Apa lg yang menarik pasal budak ni? Ntahla.

Tak lama lepas tu aku kerja. Sebab aku kerja tu, aku jarang online.

Tu yg lama2 lost contact. Ntah budak tu ingat aku tak lagi?

Ntah dia nak cari aku tak bila dia nak datang sini? HAHAHA.

Oke then. Daa. :D

Thursday, July 7, 2011

color n de stress. part 1


color oh color,

what is color of your life?

purple?

pink?

n

white?

I wonder if you can guess my true color?

not fav color okay! haha.

cakap pasal color, just td kat Malaysia Hari Ini borak pasal color.

ada sorang guest diorang cakap..

"punca utama stress dan pening kepala sebenarnya bukan dari otak, tapi dari hati, emosi yg tak tenteram"

"actually warna2 kat badan kita terdiri dari 7 warna, sama mcm warna pelangi n setiap satu anda unsur spiritualnya, okay sebagai contoh warna hijau adalah warna hati, jadi sebab tu lah orang yg stress atau tension patut banyak tengok warna hijau, pokok pun boleh jadi"

"selain tu warna favorite juga memainkan peranan penting, contohnya anda suka warna hijau, anda patut hiasi benda sekeliling anda dengan warna hijau, baju pn baju hijau, ia akan mempengaruhi emosi dan juga keyakinan anda. "

menarik tak? :p

so if you stress, why don't you take your time, looking at the tree, flower, or something that can be make you cool.? :D

okay. that's all.

daa!



p.s: orang yg tak sihat elok letak pokok dalam bilik. elok utk peredaran udara n lebih cepat sembuh. :o

result?


bonjour!

are you fine?

result?

result?

berapa result kau?

kau dapat berapa?

haaa. tu lah soalan paling famous bg unihellian.

yeah. tapi sumpah aku annoying ngan soalan tu. HAHA

anyway thanx kpd sesiapa yg concern tu. *ada ke yg concern tu? haha*

result..?. not bad . but not okay. haha. *jawapan orang tak reti bersyukur ye? *

tapi aku okay lg. member aku sorang ni lg siot.. mcm ni dialog nye. Dia yg tanya aku dlu,

"mat, result bpe?"

"aku dapat 2.**"

"oh. okay la. aku skt je"

"sikit tu berapa?"

"3.10 je mat" what the fish man? nyampah gler aku! HAHA.

sorang lagi mamat ni lg senget. Dia tanya aku,

"lim, result kau bpe?"

"aku dapat 2.** je. kau?"

"takde fail? ok la. bi kau apa?" *tgk. dia ignore soalan aku? aku tak kisah lg.*

"tuh aku dapat *+ kau? result kau?" *sekali lagi aku tanye*

"samelah, kau ada satu A ye?"

"aah. satu A. result kau bpe?" *aku tanya lagi*

"kau tahu tak si polan dapat bpe?" *sekali lagi beliau ignore soalan beta? -.-'*

"TAK. B***H result mu bpe?" *aku dah nyampah. haha*

"kejap la, member lain kau tak tahu?"

"tak pun" *aku dah fed up ngn dia. malas aku nak ambik tahu result bdk ni* haha.

HUH! tutup case. so far so good. moral of the story, masuk sem depan study. jgn main. haha

tahniah kepada mereka yg result 3 above. n takziah kepada mereka yg kena expel :p

okay. au revoir reader.

26 thing that I won't n do in the morning. from A too Z.


yow. . howdy! morning . pagi yg tak berapa indah kan?

yeah. pagi2 lagi blogging. geez. bored!

nak tidur. tapi rasa membazir masa plak.

aish. what should I do now?

okay. here the list of 26 thing that I wouldn't n do in the morning. from A too Z.

a) makan?

*tanak. dah makan tadi*

b)tidur?

*tanak. nanti sakit kepala oversleep+buang masa*

c)jogging?

*malas. aku dah cukup kecik utk kurang kan berat*

d)tgk tv?

*takde yg menarik*

e)online?

*lagi lah TAK*

f)kemas rumah?

*aku rasa rumah ni dah cukup kemas dan tak perlukan khidmat aku :p*

g)text her?

*tanak kacau beliau rest d pagi hari*

h)siram pokok depan rumah?

*malam tadi dah hujan. tak elok membazir air*

i)jemur baju?

*matahari tak naik habis lagi, satg la*

j)main game?

*bosanlah. dah selalu menang.

k)menikmati keindahan alam?

*apa yang indahnya kat tempat ni? =_="*

l)melalak?

*takde suara dude*

m)membaca?

*kepala beta sakit lah. (alasan semata2) *

n)memasak?

*makanan kat dapur byk lagi, takde function msk lg*

o)jamming?

*cun tak kalau sewa 1 studio, then jamming sorang2 d pagi hari begini? -.-' *

p)tgk movie?

*seriously I can't decide with movie I want to watch :p*

q)tgk wayang lah?

*pagi2 mcm ni tgk wayang? belum bukak lah lg senget. *

r)melepak?

*ish. tak elok ye lepak2 ni. tidur kat rumah lagi berfaedah lah*

s)bershopping?

*good idea. tapi malangnya takde member la. kalau g sorang2 sure bosan*

t)bersiar-siar?

*kemalasan melanda diri, lagi pun kaki cakap jgn guna dia selalu sangat*

u)bertegur sapa dengan jiran tetangga?

*err. takde kerja ke aku nak ketuk pintu jiran n say 'selamat pagi, pak cik sihat?'*

V)melakukan kerja berfaedah?

*woah. tapi masalahnya apa aktiviti tu?*

w)baca komik?

*dah hafal semua dialog*

x)layan drama?

*panjang sangat. malas plak. nanti berlarutan sampai malam*

y)merepek?

*aku tak cukup merepek lagi ke sekarang?*

z)blogging?

*yeah. that's what I'm doing rite now.

Wednesday, July 6, 2011

hidup & BLA . :D


Setiap hari ada je nyawa yang hilang..
begitu juga dengan nyawa yang baru..
takziah kepada mereka yang meninggalkan kita..
dan tahniah kepada mereka yang masih berkemampuan untuk bernafas..
semua ni suratan takdir. bagaikan pusingan orbit.
ia takkan berhenti.. selagi matahari tidak terbit dari timur.
begitu juga dengan nyawa manusia..takziah n tahniah.


tadaa. cun tak ayat ni? aku wat sendiri tau. no copy paste okay! HAHA.

kenapa tiba2 aku cakap pasal ni? hidup dan mati A.K.A BLA. *Bila Lambaian Ajal* :p

haaa. adalah sebabnya. okay. ceritanya bermulaa semalam,

sorang member aku text aku.

“lim, ada budak meninggal lah”

“yeke? Sape?”

“anak pak cik yg marah aku ambik daging lebih time raya qurban dulu” *tak sangka aku dia ingat lagi pasal tu, dia ni pendendam ke apa?*

“oh dia tu, meninggal sebab apa?” *actually aku tak kenal pun siapa bdk tu*

“eksiden motor, dengarnya kena kejar polis”

“ceit. kecik2 lagi dah naik motor, kecik2 dah bla. aish”

“tuh la pasal”

Pagi tadi, dalam pukul 11.30. dia text aku,

“jom tgk surau!” aku tak reply sebab aku tidur. :p

Dia text lg.

“kau tidur ke?” aku terjaga, aku pun reply

“yup, second round. Haha” *second round mean aku sambung tidur lg lepas breakfast* :p

“haha. Nak tak g surau?”

“satg la, aku mamai lg ni”

“Aaa. Takpelaa”

“hee. Sorry2”

Aku pun buat stretching *menggeliat*

Mak aku balik dalam pukul 12.30, dia Tanya aku,

“dengar tak ada orang meninggal?”

“oh, budak tu, tahu2, eksiden motor”

“dengarnya diorang kena kejar polis, polis tu sepak motor diorang”

“oh. Bodohnya polis tu” *jgn korang report kt polis plak yg aku ckp gitu* :p

“tuh la, tak pergi surau ke? Ajak la A” *A. member aku, bukan nama sebenar. haha*

“malas, kejap lg lah“

Dalam pukul 1.30, member aku msj lg,

“jom surau”

“okay, boleh gak”

“sekarang, naik kaki”

“okay, kau tunggu rumah, aku mai skrg” aku pun keluar lah, mak aku tanya pergi mana,

“Surau, A ajak”

“pergi surau pakai baju mcm tu?” *t-shirt hitam, jean, kopiah tak pakai, rambut tak sikat* :p

“ala. Takde etik pemakaian pergi surau la, janji tutup aurat” haha. :p

“ish, pakai lah kopiah pun, nama je anak ustaz”

“ala, bapak je ustaz, lg satu imej bukan segala2nya” *chewaahI* aku pun pergi, last2 bawak gak kopiah* sampai2 kat member aku,

“diorang dah kebumikan lah”

“oh, dah lambat lah ni”

“yeah, jom pergi masjid jela, alang2 dah keluar”

Kitaorang pun pergi, naik motor A, tak pakai helmet pun, langsung takde kesedaran member aku sorang ni. HAHA.

Then balik, time pergi sana tu byk jgak kiteorang gossip pasal mangsa kejadian. A ada ckp yg dia dapat tahu mangsa kejadian tu cakap kat mak dia yg dia nak pergi rmh kawan dia dekat2 area rumah je, tapi sebenarnya rumah kawan dia jauh jugak lah. Dia tipu lah tu? huh. Dari A mana dia tahu pasal tu? sumber dari BERNAMA. :P

Aish. Budak tu baru form 3 kot. Tapi dah mati katak macam tu kat tepi jalan? Err. Sia2 hidup 15 tahun, pastu mati tepi jalan je? Membazir duit parent korang jeh. Haa. Bertuah parent aku ada anak yg baik cam aku. *BAIK KE?* haha. Tapi pape pun, setiap yg berlaku ada hikmahnya, just fikir, dia mati time umur 15, apa kebaikannya? Dosa tak byk! Haa. Lg satu, parent dia kurang beban. Guess why? Sebab tak payah bg duit poket kat dia, tak payah bg makan kat dia, tak ke kurang sikit bajet keluarga dia? HAHA. :P

Tapi bila fikir balik pasal ajal maut, takde sape boleh tahu bila nak BLA kan? Woah. Seram plak . =.=’

Maybe sebagai muslim kita patut selalu beringat pasal tu. solat jgn tinggal, wajib tuh! Gossip tu kurang2 lah, dosa tuh, bila korang nak minta maaf kt spe2 yg korang gossip tu? *ouch, gossip? insyAllah aku try ingatkan diri sendiri* :p

Kepada budak2 kecik yg takde lesen tu, tok sah nak gatai tangan bawak motor lah, satg kena kejar polis baru tahu takut. Kepada parent2 jgn lah bg anak anda yg takde lesen tu bawak motor, kalau byk sgt duit korang nak byr saman, baik korang bagi jeh duit korang kat aku, lg berfaedah. Haha.

Oke then, aku rasa sampai di situ tazkirah blog hari ni. Semoga kita mempelajari sesuatu yg bermakna, insyAllah, segala yg baik datangnya dari Allah s.w.t, segala yg buruk tu bukan salah aku. *ayat ustaz dalam tv, pinjam kejap ye. :p*

Okay2. Selamat beramal! Daa~ :D

*p.s: tak sangka aku tulis artikel yg ada unsur2 agama mcm ni. HAHA. :p


Monday, July 4, 2011

nak kereta.?



" mak.. nak kereta.. "

"ish. nak kereta apa?"

"dodge viper je, boleh lah"

"aaaah. esok mak beli kan satu, nak warna apa?"

"warna hitam laa, senang sikit, tak nampak kalau kotor"

"okay. esok mak soh orang tu hantar kereta kat rumah"

"okay, thanx"

HAA. kan best kalau mak aku sporting camtu. :D

tapi hakikatnye..

"mak, nak kereta"

"ah. takde2, lesen P tak habis lagi nak berlagak bawak kereta"

"alaa. tapi lesen P tu takde pape makne. yang penting kepakaran pemanduan"

"sekarang kamu nak cakap yg kamu ni dah terror bawak kereta lah ye?"

"aaaa. lebih kurang camtu laa"

"dah.. jangan nak berangan, baru student, belum kerja lg, tok sah nak pakai kereta, pakai motor je dah cukup"

"alaaa. tapi bahaya la bwak motor sekarang, tahu tak statistik kemalangan jalan raya sekarang ni, 70 peratus kemalangan jalan raya adalah penunggang motor. jadi mak tak risau ke"

"alasan semata2, kalau dah ajal tu tak ke mana" *mak aku tak cakap camni ye :p*

*terdiam seketika*

"okay fine" maka si anak pun give up.


maka dodge viper kini tinggal angan2. *Ah. takde2 . gaji first nanti aku nak beli sebijik* :p





*caya tak? :p*


okay then. daaaaaaa :D

bila kita nak kaya eay ?

after five years from now. haha. ;p

what do u want to know? ;)

kalau nak jogging boley kaki ayam tak ?

kalau jogging pakai kaki ayam, ayam nak jogging pakai kaki apa plak?

what do u want to know? ;)

awak ke yang jatuh tangga semalam ?

Gosh. silap orang . sorry2. haha

what do u want to know? ;)

lawak kan ?? haha

siapa? saya? of course dude. HAHA :p

what do u want to know? ;)

Sunday, July 3, 2011

yow..

morning. morning.

11.32 am. still morning rite?

*still not too late for breakfast rite*

huh.. another boring day just begin.

what should I do now ?

seriously bored. =_='

oh yaa. someone told me this before..

"pasanglah lagu kalau bosan" :p

yeah. great idea. :D

BTW, check this out.

Only You (Du Yi Wu Er) by Show Luo

one of the my favorite song. :D

video

*dah lama tak lyn lagu mandarin, best plak :p*


so. best tak? ngee~

Tak faham? korang Google la sendiri lyric ni. HAHA. ;p

okay . tu je. adios !

you . you . you.

today is 4 july..


is been 5 month since first time I know you..

you know what. I glad to meet you.

thanks.







*OMG. jiwang kot. apa aku tulis ni? sorry reader. :P *

update..?

what does meaning of update.?


update mean.?

"keeping the most recent version of something"

something like that la.

haha. btw, korang cuba teka dari mana datangnye idea "update" ni?

haaa. just a few minute ago. someone just ask me to update more kerap bcause she say my blog is bout myself, that's why i should update it more kerap.. *ntah knp aku suke plak gne ayat "kerap*

yeah. itulah i think she's rite. :D

but seriously I'm running out of idea.

IDEA . IDEA. IDEA. PLEASE COME FROM THE SKY. I NEED YOU.

LMAO. what kind of spell i just cast? :p

okay..setakat ni jelaa.


daaaa!
aaa..

Saturday, July 2, 2011

B O R E D.

hye.


saya bosan.?

awak bosan tak? :D

OKAY.

bye. :p




maaf kerana post ni terlalu sengal utk dibaca.

Friday, July 1, 2011

study.? :D


just tadi ad sorang mmber aku membuat aduan rakyat kat aku..


"saa, aku dah fed up sgt nak blajar"

aku tnye lah knp?

"aku repeat subject sem lepas lagi"

oh great. =.=' nak je aku cakap..

"hah. tuh lah, kelas jarang datang, time cikgu kau ngajar tidur, cakap kat belakang, padan muke! nk salah kan sape?"

tapi tak sampai ati plak.. huh! *tp kadang2 aku pn tidur gak dlm kls* :p

cakap pasal study.. sebenarnya aku ni bukan jenis serius pun study. yeah. that's my true nature.

tapi disebabkan ianya keperluan aku tak leh tolak..

huh. dulu kat sekolah pun aku main2. ;p

effect dia kat spm.

effect spm, aku kt Unihell, nampak kan? :)

Seriously aku tak faham kenapa ada orang rajin sangat kerja lepas SPM.?

sumpah aku anti dengan perkataan "KERJA" hahaha.

sebenarnya other reason kenapa aku study sebab aku tak suke kerja, ;)

aku lebih rela guna otak utk study dari guna tenaga utk kerja. faedah lebih, effort kurang.

korang faham? :)

diorang sume tak sedar ke dgn diploma korang boleh dapat gaji lebih berbanding SPM yg cm haram tu? haha. ngek kan bg mereka yg tak sedar? :p * sorry kpd sesiapa yg trase*

yeah. Gaji? money. that's one of the important element in our life. :)

"money is not everything, but without money, you are nothing"

that's my favorite quote!

n for some reason, I have to keep going. :D *ah sudah. cakap bi plak. mesti korang dah pening*

hahaha. dah oleh itu. aku study n get higher pointer! huh!

lepas grad nak keje gaji tinggi2 . *angan2* HAHA

dah2. aku full stop. cukup sini.

sayonara! :D


hello blog. ;p

sehari tak update. rindu aku tak? *ceit. selama ni tak update 6 bulan tak pernah ada orang kisah pun, apatah lagi baru sehari. HAHAHA* :P


haa. hari ni 1 July. hello July! :D

yeah.. hello reader..!

sedar tak sedar dah masuk bulan july. haish. cepatnye masa.. :s

ada orang cakap, "biaselaah, akhir zaman, masa cepat je jalan"

kadang2 seram gak fikir tu. dosa ntah bertimbun.. waah.! -.-'

aaaaa. change the subject please! :p

yeah. mari kita bercerita mengenai event bulan July.

start dari hari ni..

erm td? aku tak buat pape.. buat rutin biase. cume ptg lepak kt cyberjaya ngn mmber.

tomorrow.? nothing. same routine. -.-'

lusa? mak aku ajak g sungai. nak ikot? ;p

the day after lusa? 4 july? aaaaaaa. tanak cakap! :)

the day after that day N' also the day seterusnye. still donno.

tp 7 july.? crap. hari kuar result kot. hoho. -.-'

sebelas hari selepas tu, 18 july. register masuk unihel semula. that's mean maybe 17 kot aku balik Shah Alam. hello Shah Alam :D

miss plak kt bdk rmh aku. haha. .

lepas tu.? hidup aku akan kembali seperti biase. collage boy? Gosh. malas plak. :p

haha. normal la tu kan? okay. cukup la merepek aku.

daaaaaa ;p