BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 23, 2010

i'm back!! yeah! go Go go~ owh yay! xD

Yay, sejak sebulan ni, aku asyik terfikir nk tulis novel,

ari tu aku ckp tringin nk jd novelis kt "someones" xD
Dia sruh aku tulis je, td aku ckp lg kt sorg kwn ni.
Dia pulak ckap "buat lah wei, buat sampai jdi. jgn stop2 pulak"
haha. Rasa kelakar plak dia ckp gitu, sbb dlu aku mmg camtu. :p
Alangkn bgusnye kalau aku boleh jd famous mcm pnulis Harry Potter,
J.K Rowling. Waaaa, jutawan o0o dia tu. xD Ermm 2,3 minggu lepas,
aku ada rekacerita mrepek, kwn aku sorg tu kata menarik?
terkejut aku O_O sedangkn tu cme cerita yg merepek abiz. xD
ckp psl novel? da lama dah aku teringin nak buat. Dlu aku
dgn "someones" pernah reka sinopsis novel@komik ;p
Actually, aslnye kteorg nk buat novel, Tp result dari cerita yg
kteorg buat tu mcm komik. ;p Novel tu? agak2 apa korang rsa
dah jd? actually pending. (aku mati idea nk tulis :p) but is okay.
sbb mulai skrg, aku akn mulakn smula. yeah! xD Thanx to my
friend n' "someone" sbb bg semangat! ;)





--adeyh..tp "someones" tu mcm away je skrg..=.="

2 comments:

little gurL.! said...

wowo.!
spe someone tue.?
xcter kt aku pn..
sengal la ko.!=P

saA the fantasy story teller said...

haha...
kau x tnye..aku xckp aa..:P