BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 26, 2010

mY BedTIMe sTorY~ story one!

chapter 1~ bermula la kisah aneh ni...xD


Dalam hikayat dulu2 (sbnrnye xdela dlu2..:p), di sebuah hospital..terdpt seorg bayi lelaki telah lahir. Dia sgt aa comey, nurse2 di situ sume telah jatuh hati padanya (waah, sah2 tipu..xD) Bapaknye memberiknnye name Boyz Cute. (name yg aneh kan? aku pn fkir gtu :p) Sejak lahir lagi dia dah famous. Masa bayi, dia menjadi idola bayi. ms tadika, dia dapat award bdak plg comey, award tu diberikn oleh pengetua tadika tmpt dia belajar. First time ada award cam2..xD
Masa sekolah rendah, dia makin famous, Dia telah terpilih utk menjadi ikon kpd iklan berus gigi. Tanpa disangka2 jualan berus gigi produk tersebut melonjak tinggi. Dia telah diberi award Penggosok Gigi Paling Cute . Sejak tu dia byk menjadi model iklan, ketika berusia 18 dia menjadi duta pengaman dunia. Dia telah dihantar ke negara yg sedang berperang. Tapa disangka2 perang telah tamat serta merta.. Sume askar yg berperang x jd gaduh sebab tgk muke cute dia..(hahaha)

Sejak tu, dia dapat reward Pendamai Plg Comey.. Selepas tu, dia mula terlibat dlm industri seni..
Album pertamanye "Album yg plg cute" manakala lagu pertamanye adalah "Lagu yg plg cute"
(merepek sngguh..xD) OKAY2..cukup di situ utk sejarah hdup Boyz Cute.. Mari kita mulakn kisah
ini..

Pada suatu petang, ketika sedang dalam perjalanan membeli pisang goreng, Boyz Cute telah
dikejar oleh oleh peminat2nye.. dia membisik dalam hati,
"Adeyh, nak beli pisang goreng pn x aman, aku ptutnye pkai make up hodoh2 td, ni slah ayah aku la, siapa sruh letak nama aku camni, tgk! aku yg susah, ramai sgt peminat"
dia terus je lari smpai msuk hutan.. Dia melihat sekeliling, tak ada org pn, dia pn berkata,
"yahoo~ aku menang.. super fanatik 0, Boyz Cute 1! eh, tapi aku kt mn ni? " O_O
Tiba2 sorang lg yg x kacak lg hodoh muncul. Boyz Cute memandangnye dan bersuara,
"Siapa kau? jangan cakap kau pn peminat aku?" lalu ketawa..
Laki yg x kacak 2 pn berkata,
"me? people call me C Huduh, peminat? itu...." Boyz Cute tdk menumpukn perhatian pada apa yg C Huduh cakap, dia pandang sekeliling dan ckp,
"sni ada tak gerai jual pisang goreng? kalau x ade, aku chow dlu" C Huduh menggeleng kepala, lalu Boyz Cute pun beredar dengan kecewanye. Tiba2 C Huduh berkata,
"Tunggu!! aku ada something nk bgtahu" Boyz Cute tersenyum dan segera menoleh. Dia menyangka C Huduh tahu tempat ada jual pisang goreng. Dia pn tnya apa dia? C Huduh pun menjawab,
"actually da lame aku nk bgtahu kau ni, tapi aku xde masa nk ckp. . ." Boyz Cute kebengongan, dia pn ckp..
"Jadi kau nak cakap apa?" C Huduh menyambung kata2nye,
"aku sbnrnye malu nak cakap, tp kalau x ckap arini, aku xtahu bila lg nk cakap" Boyz Cute mula bengang kerana C Huduh ni membuatkn dia tertanye2, dia pn cakap,
"woi! ckap jela conclusion dia, yg kau cakap step2 dgn hipotesis 2 siape sruh!! cakap jela kat mn gerai pisang goreng tu" C Huduh terkejut mendengar "gerai pisang goreng?" dia pn berkata,
"Gerai pisang goreng?" Boyz Cute dengan keadaan bengang berkata..
"bukan kau nak bgtahu kt mn gerai pisang goreng ke?!! kalau bkn, ckp jela" C Huduh pun turut pening kepala, (Aku pn pening gak tulis ni..haha)
"Okay, straight to the point.. actually i want to tell u.......... . . . . . . . (bersambung!!)

jeng jeng jeng~ agaknye ap yg dia nk bgtau ye? agknye? korang rasa? haha...korang tunggu jela aku post sambungnnye len2 hari ye.. . ;p

5 comments:

didie said...

hahahahaa XD << guling2 bace walaupun saa da citer kt dd sblum ni ^^ caiyok!

little gurL.! said...

merepek gler cter ko..
haha..
msti mse skolah dlu karangan ko superb kn coz msukkn unsur2 fantasy..
haha..
bgs2..sile la smbung lg cter ko nie..!:)

saA the fantasy story teller said...

haha..btol2..;p
okay2...tenqiu2..xD

ReD a.k.a ThE tRoUbLe said...

mne smbgn nye...cpt2... adoiyaiiiii

saA the fantasy story teller said...

waa..relax2..:)